Glad Midsommar!

20 juni 2008


Så var det midsommar igen. Vi lyckades bli själva i år med, förstår inte hur det gick till? Det är klart, om man inte vill åka från stan och inte ordna något själv för man vet aldrig om det dimper ned en bebis, då blir det väl lätt så :) Vi har iaf trevligt ändå och har både fått i oss sill och jordgubbar och tittat på dans kring stången i Slottskogen. I år höll det faktiskt upp under dansen och himlen visade sig t.o.m.!
Se så fint solen skiner på oss :)

Vi har också passat på att packa upp vagnen och testa alla delar. Är den inte fin så säg?! Och så här ser magen ut för dagen (klicka för större bild). Den har sjunkit nu men det hjälper inte mycket mot halsbränna och andnöd. Losec är min nya räddning! Var hos barnmorskan igår och alla värden ser fortfarande strålande ut. Bebisen växer som han ska och är "startklar", dvs fixerad (sedan minst två veckor tillbaka förresten). Men jag tror nog att det dröjer lite till innan han tittar ut.

Nu ska jag gå och midsommarumgås med sambon lite istället tror jag (om han inte somnat efter sina två öl...). Rapport för resten av veckan får vänta till imorgon! Ta det nu lugnt ikväll med snapsen!

3 kommentarer:

Jojo sa...

Snygga snickarbyxor och snygg vagn! Trevlig midsommar!

Anonym sa...

Så fin mage! Och fin vagn också :)

Blir så nyfiken - känner du Jojo privat? Jag läser också hennes blogg och vi jobbade ihop med en serie barnböcker förut.

emsidemsi sa...

tack tack till er båda!
byxorna är ett lån från en kompis som kommer väl till pass nu när magen växt sig stor och det blivit lite svalare igen...

Antal besökare: Idag:
Design of Open Media | To Blogger by Blog and Web